Cautare cereri

Termopane ieftine

 

Folosind portalul nostru veti obtine oferte de pret pentru tamplaria dvs. pentru orice profil termopan din piata: Gealan, Rehau, Trocal, Veka, etc ... Va punem la dispozitie un formular cu peste 300 de tipologii de ferestre si usi pe care il puteti incarca pe site pentru a obtine oferte de la peste 500 de producatori de specialitate, inregistrati in baza noastra de date. 

Marea majoritate a clientilor care vor sa-si monteze tamplarie sunt interesati de calitatea profilelor folosite insa inevitabil doresc termopane ieftine (in unele cazuri, termopane foarte ieftine), termopane in rate sau termopane card avantaj. In cazul materialelor pentru constructii, deci si pentru termopan, ieftin nu inseamna intotdeauna cea mai buna alegere. 

In cele mai multe cazuri, producatorii pot confectiona termopane ieftine sau foarte ieftine doar apelind la anumite trucuri care nu le fac cinste. 

Pentru a le evita, va prezentam mai jos cateva aspecte care influenteaza  pretul:

 

1. Termopane ieftine - armatura

Pentru tamplaria pvc montarea armaturii de otel in interiorul profilului termopan este obligatorie pentru a conferi rigiditate, insa creste pretul tamplariei. Lipsa armaturii duce la curbarea in timp a profilelor si aparitia crapaturilor. Anumiti producatori, pentru a fabrica termopane ieftine, monteaza armatura doar pe latura pe care sunt montate balamalele. Verificati existenta armaturii in toate profilele termopan care intra in componenta tamplariei pvc urmand instructiunile de verificare montaj termopane;

 

2. Termopane ieftine - feronerie

Clientii, in general, prefera sa plateasca cateva procente in plus dar doresc sa li se monteze feronerie de la un producator “cu nume”. Pentru a micsora pretul, anumiti producatori monteaza doar cremonul de la producatorul “cu nume” cerut de client pentru ca aceasta este partea care se vede. Celelalte elemente componente ale feroneriei, care influenteaza si ele pretul sunt folosite de la un producator “no name”, obtinand in acest fel termopane foarte ieftine in comparatie cu producatorii seriosi.

 

3. Termopan ieftin – numar de camere 

Cu cat profilul termopan are mai putine camere cu atat pretul este mai mic. Exista multi producatori, mai ales in aceasta perioada de criza, care din dorinta de a obtine termopane ieftine au promotii de genul profile cu 5 camere la preturi de profile cu 3 camere. Trebuie sa verificati ca intr-adevar profilele termopan care intra in componeneta tamplariei sunt cu 5 camere.

Tot ce trebuie sa faceti este sa masurati adancimea de montaj a profilului termopan. Majoritatea profilelor cu 3 sau 4 camere au adancime constructiva de 60mm iar cele cu 5 camere au in general 70mm.

Mare atentie insa pentru ca exista si profile cu 5 camere si adancime de montaj de 60mm. Solicitati producatorului detalii despre profilul folosit, inainte de semna contractul.

 

4. Termopane ieftinepreturi sticla 

Multi furnizori atrag clientii oferind geam LowE la aceleasi pret cu geamul Clar sau termopane in rate. Verificati daca intr-adevar vi s-a montat geam LowE urmand instructiunile de verificare geam LowE. Acesta este unul dintre cele mai importante aspecte prin care se pot obtine termopane ieftine, pentru ca sticla reprezinta ~ 80% din suprafata tamplarie.

 

5. Termopane ieftine - orase

In toate orasele din tara exista producatori care oferta termopane ieftine.

Vizitati pagina cu producatori termopane pentru a contacta firmele din orasul dvs.

 

  Culori termopane | Marcaj CE | Pereti Cortina | Urmarire santier | Usi termopan

Articole

1. Rulouri exterioare2. Oferte termopan
3. Usi termopan4. Masuratori
5. Ferestre termopan6. Feronerie pvc
7. Montaj termopane8. Glafuri (pervaze)
9. Plase insecte (tantari)10. Termopane ieftine
Reclame
Articole utile
 1. Ferestre termopan
 2. Usi termopan
 3. Feronerie termopane pvc
 4. Masuratori termopane
 5. Montaj tamplarie
 6. Glafuri termopan
 7. Plase insecte
 8. Termopane ieftine
 9. Culori termopane
 10. Calculator transfer termic
 11. Rezistenta foc bond
 12. Oferte termopan
 13. Rulouri exterioare
 14. Coeficienti transfer termic
 15. rivo.ro